Dr.Renaud speciaalbehandelingen

Naast de traditionele behandelingen bij een schoonheidssalons kunt u bij mij ook terecht voor speciaal behandelingen van o.a. Dr.Renaud.

 

* Algen Puur 

Kenmerkend voor deze behandeling is het gebruik van verse algen, Pytho(plant) hormonen, vitaminen en mineralen. Allemaal actieve bestanddelen uit de zee. Deze extracten revitaliseren de huid, geven het meer spankracht en een goede bloedcirculatie. 

 

* Lift Iris

Deze professionele expertbehandeling geeft u een compleet antwoord op huidveroudering. Een hoge concentratie van anti-rimpelwerkstoffen wordt gecombineerd met specifieke massagetechnieken die werken op rimpels, de stevigheid van de huid en de stralende teint. Uw gezicht voelt comfortabel aan en straalt, de gezichtscontouren zijn verstevigd.

 

* Masqué exothermique                 

In deze behandeling wordt een thermisch masker gebruikt om de werking van de antihuid- verouderingswerkstoffen te optimaliseren. Het verwarmend effect geeft een echt cocooning gevoel. Dankzij de specifieke hermodelerende massage wordt de huid opnieuw veerkrachtiger en krijgt men een lifting effect.

 

* Soin algisium 

Dit echte "hydratiebad" heeft een intensieve vochtregulerende werking en zorgt voor een absoluut fris gevoel, dankzij het algenmasker met Algisium en Silcium, dat de huid herminaliseert.

 

* Soin collagene ginkgobiloba

Het collageenvlies werkt tegen huidveroudering en hydrateert de huid. Het gebruik van Ginkgo Biloda zorgt voor het opvullen van de huidweefsels, zodat rimpeltjes verdwijnen. Uw huid is gladder en zachter, alsof ze van binnenuit is opgevuld. 

 

* Soin purifiant 

Een zuiverende en ontspannende behandeling met een pakking van groene en witte klei. Deze wordt gebruikt voor een verhelderende en kalmerende werking. De vette glans verdwijnt en uw huid is gezuiverd en ontspannen.

 

* Soin Lissant

In de strijd tegen de eerste rimpels heeft Dr.Renaud een behandeling ontwikkeld die een exclusieve peeling op basis van appelpitten-poeder combineert met een innoverend Patch-masker dat de huid glad maakt en verfrist. 

 

Voor de tarieven van deze speciale behandelingen verwijs ik u naar "tarieven behandelingen".