Dermatude Meta Therapie

Huidveroudering en het ontstaan van rimpels

We worden ouder en vanaf ons 25e levensjaar beginnen we dit te merken. De aanmaak van collageen en elastine gaat minder worden waardoor de huid zijn stevigheid en elasticiteit verliest en de eerste rimpels ontstaan. Ook gaat de doorbloeding minder worden waardoor de huid er grauwer gaat uitzien en minder voedingsstoffen krijgt. Naast het natuurlijke verouderingsproces zijn er externe factoren die de veroudering versnellen zoals UV-straling, stress, nicotine (roken), alcohol en luchtvervuiling.

 

Waarom Dermatude Meta Therapy ?

Heel veel vrouwen en mannen willen graag wat aan huidveroudering doen maar aan ingrijpende medische behandelingen zijn ze nog niet aan toe. Een natuurlijke behandeling heeft vaak de voorkeur om huidveroudering aan te pakken. Met de behandeling van Dermatude kunnen we fijne lijntjes en rimpels op een natuurlijke manier aanpakken door de huid van binnenuit te stimuleren. Van buitenaf geven we hem voedingsstoffen door de serums die we tijdens de rimpel behandeling met Dermatude gebruiken. Hierdoor activeren we o.a. de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze behandeling is niet geschikt voor hele diepe rimpels, daarvoor kun je beter overgaan op injectables.

 

Hoe werkt de behandeling met Dermatude?

Met de Dermatude maken we hele kleine microperforaties (kleine kanaaltjes) in de huid. Hierdoor gaat het herstelmechanisme van de huid in werking treden waardoor de fibroblasten weer collageen, elastine en hyaluronzuur gaan produceren. Fibroblasten zijn huidcellen in de lederhuid (2e huidlaag) die collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaken. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid zorgt voor een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Je hebt ook geen verdoving nodig om de behandeling te ondergaan.

 

Hoe ziet de huid er na de rimpelbehandeling uit ?

De behandelde huid kan rood kleuren en dit zal snel weer verdwijnen. Soms ontstaat er ook een lichte schilfering. Dit alles zal na een paar dagen weer verdwijnen. Na 24 uur mag je ook weer make-up dragen.

 

Het resultaat van de behandeling

Het resultaat zal heel mooi worden maar verschilt van persoon tot persoon. Rimpels zullen niet verdwijnen maar vervagen waardoor ze minder diep worden. De volgende resultaten kunnen we bereiken:

  • fijne lijntjes en rimpels vervagen
  • betere huidconditie
  • betere doorbloeding
  • porïen worden fijner

 

Behandeling in kuurvorm

Om resultaat te behalen is het belangrijk om een kuur te volgen. De kuur bestaat uit 8 behandelingen. Het is uiteraard mogelijk om ook een éénmalige behandeling te boeken.  

 

Klik voor uitleg van de behandeling:

https://youtu.be/ae0NTKNoqRE

 

Prijzen Dematude  
   
Zone  
Heeft u één bepaald gebied waaraan u zich stoort in het gezicht? Kies dan uit één of meerdere zones:  
-        Voorhoofd
-        Kraaienpootjes
-        Mond
Deze zonebehandelingen zijn inclusief subjectable en één naald module .  
Kosten Per behandeling Kuur 
1 zone per behandeling €   47,50 €    380,00
2 zones per behandeling €   57,50 €    460,00
3 zones per behandeling €   67,50 €    540,00
     
Indien er gebruik wordt gemaakt van 2 naald modules zal de bovenvermelde prijs met € 17,50 verhoogd worden.    
     
Zone inclusief gelaatsbehandeling  €   72,50 €    580,00
Gelaat                                                                                                                                                                                           € 112,50 €    900,00
Gelaat inclusief rimpel / litteken / pigmentvlek                       € 147,50 € 1.180,00
Gelaat + hals + decolleté                                                                                                                     € 147,50 € 1.180,00
Gelaat + hals + decolleté inclusief rimpel/litteken/pigment                                                          € 172,50 € 1.380,00
     
Bij aankoop van een kuur ontvangt u gratis een productenpakket voor thuisgebruik, waarvan de samenstelling afhankelijk is van de kuur.