Bio-peeling van Neoderma bij Allure.

Bio-peeling van Neoderma is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acné, pigmentvlekken, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine (die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuun-systeem verbeterd. Het werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend).

 

 

De peeling is op een puur natuurlijke basis van verschillende soorten algen- en plantenextracten.

Met het motto ‘’taking beauty back to nature’’ is de filosofie het verbeteren van de huid zonder deze aan te tasten. Deze peeling is daarom niet als alle andere diepte peelingen die erg pijnlijk zijn, huidverdunnend werken, waar u rood van wordt en verveld maar u ziet er direct beter uit!

Hierdoor kan het zelfs worden toegepast bij de meest gevoelige huiden als rosacea en couperose.

 

De behandeling
De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden; Chinese kruiden van de familie van zoet water-phyto-plankton, mente, goudsbloem, melisse en algen. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crème-masker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon.

Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u als klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar.

Bij behandeling van acné kan zich een 'explosie' van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling.

De Neoderma Bio-peeling kan eindeloos worden herhaald.

Een lichte schilfering van de huid is normaal. Soms voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan.

Deze behandeling werkt nog tien dagen in de huid door, het verdient dan ook aanbeveling om thuis de verzorgingsproducten te blijven gebruiken.

Omdat Neoderma Bio-peeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd.

De peeling heeft een therapeutische verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers) huid. Toepasbaar als schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 behandelingen in maximaal 3 weken).